Sponsrat sommarläger i Litauen 1-7 augusti 2022

29.06.2022

Litauens sommarläger i Palanga den 1-7 augusti 2022

Detta är en ovanligt bra möjlighet för tränande i någon av SFKO:s medlemsklubbar som normalt sett inte har möjlighet att delta i elitläger utomlands. SFKO vill passa på att påminna om att det är lätt att bli medlem om din klubb inte redan är det. Läs mer om medlemsskap här>> 

SFKO har fått möjligheten att erbjuda 10-15 personer att delta på lägret och få flygresan och lägret (boende och mat) betalt. Det kommer verkligen att bli ett bra och lärorikt läger då det kommer karatekas även från Ungern, Lettland och Polen!

SAS har direktflyg till Palanga från vissa flygplatser, men de kommer även kunna hjälpa med resan från Vilnius till Palanga eller Kaunas till Palanga om det passar bättre.

Lägret vänder sig till kumite-intresserade 16+ år, främst elitsatsande. De kommer dela oss i grupper, så det finns möjlighet för kihon och kata också.

Kompletterande uppgift: Lägret kommer vara en blandning av både teknik och kumite. Det kommer definitiv vara fighting en gång om dagen, med lägret kommer också ha teknik-kata pass.

Shinkyokushin i Palanga har sökt och beviljats medel att erbjuda våra elitsatsande

Hör av dig snarast till ordförande Virpi, info@sfko.se. Namn, klubb, uppgift om hur länge du har tävlat.