Aktiviteter

Nyheter och rapporter om aktiviteter från Sverige och utomlands

I lördags den 5 november 2022 var det dags för tävling i Lörenskog, Norge. Denna gång var endast Bollebygd på plats. Det gick bra för de tävlande.

I helgen 29-30 oktober var det dags för en efterlängtad konferens med hela Svenska Budo- & Kampsportsförbundet med dess kansli, styrelse, underförbund och distrikt. Vi var på Bosön, Lidingö.

Anrika British open gick av stapeln den 1 oktober 2022 i arenan K2 Leisure centre i Crawley, London i regi av BKK/IFK. Under förmiddagen och fram till halvtre tävlade ungdomar, veteraner och debutanter. Eftermiddagen och kvällen ägnades åt fullkontaktskarate med 2 + 2 min, viktskillnad, plank och avgörande 2 min. Finalerna var 3 +2 + 2 min. Vikten...

Lördagen den 1 oktober gick juniortävlingen Oyama Cup av stapeln i Roskilde, Danmark. Sverige representerades av deltagare från Bollebygd, Huskvarna, Stenungssund och Kungälv. Det blev en lyckad tävling då samtliga svenska deltagare dominerade och tog pallplatser.

VM i viktklasser eller World Cup i (shin)kyokushin, som är ett annat namn på samma tävling, hålls var fjärde år. Tävlingen har hållits på olika platser i världen och denna gång var det Polens tur att vara värdland. Arrangemanget var proffsigt. Underhållande för publik och smidigt för deltagarna. Nivån på tävlingen var som förväntat varierande när...